Ateljé Nordgården

Ett av mina projekt vid sidan av lönearbetet är arbetet i min ateljé. Mest arbetar jag med metalltråd av olika slag: ståltråd, galvaniserad tråd, plastad tråd, aluminiumtråd, koppartråd och rostfri tråd.


Jag utgår från luffarslöjdens material och metoder, även om jag tillverkar helt andra saker än vad de vanligtvis gjorde, Mitt favoritobjekt alla kategorier är träd, men exempel på annat som jag tillverkar är smycken, köksredskap, vålnader och andra figurer samt spindlar.


När jag gör trädtavlor utgår jag från ramar som jag köper second hand. Jag har utställningar med ojämna mellanrum, och har ofta mycket på gång i ateljén, samtidigt som jag gärna tar beställningar. Ett axplock av vad jag gjort finns här, som inspiration.


Jag har ännu ingen webbshop, men om du  vill komma och titta i ateljén eller diskutera en egen utformning av tavla, så hör av dig!