Ateljé Nordgården

Ett av mina projekt vid sidan av lönearbetet är arbetet i min ateljé. Mest arbetar jag med metalltråd av olika slag: ståltråd, galvaniserad tråd, plastad tråd, aluminiumtråd, koppartråd med mera. Jag utgår  från luffarslöjdens material och metoder även om jag tillverkar helt andra saker än vad de vanligtvis gjorde, men jag arbetar också med glas, läder, garn och andra material. Mitt favoritobjekt alla kategorier är träd, men exempel på annat som jag tillverkar är smycken, köksredskap och spindlar.


När jag gör trädtavlor utgår jag från ramar som jag köper second hand, och skapar sedan ett träd som passar i den. Ramar i olika storlekar har jag alltid på lager.


Jag har utställningar med ojämna mellanrum, och har ofta mycket på gång i ateljén, samtidigt som jag gärna tar beställningar. Ett axplock av vad jag gjort finns här


Jag har ännu ingen webbshop, men om du  vill komma och titta i ateljén eller diskutera en egen utformning av tavla, så hör av dig!