Livet ut

Betyg i april 2024:

Bookbeat:4,2

Storytel: 4,2

Nexstory: 3,6


Antal sidor i papperbok: 331

Antal lyssningstimmar: drygt 10 timmar

Förlag: Hoi förlag


De första recensionerna finns här.

I januari 2024 kom den sista delen i trilogin om Iosif och Marija. Den bygger vidare på Och livet bara pågår samt Tre liv.


Baksidestexten är följande:


Iosifs sorg efter att hans sambo Almira dött i covid är tung att bära. Den snart femåriga dottern Joline – som han fick vetskap om först när hon redan fyllt två år – är den som förgyller hans liv.


Marija tycker det är svårt att bli småbarnsförälder på äldre dar. När Jolines syster dessutom vill bo hos dem, och ett barn därmed blir två och sedan faktiskt tre, prövas Marijas tålamod. Att ha hand om andras barn är en lika tuff utmaning som det var att acceptera Almira, särskilt som Iosif har svårt att sätta gränser.


Trots alla utmaningar de ställts inför under sitt förhållande har Iosif och Marija ändå lyckats skapa sig ett liv tillsammans. Med ett husköp och ett stundande bröllop ser allting ut att äntligen falla på plats. Men bröllopsfesten blir en värre mardröm än någon av dem kunnat föreställa sig.


Livet ut kan köpas hos vissa bokhandlare, men enklast på Adlibris, Bokus eller Akademibokhandeln. Du kan också lyssna på den via Storytel, Nextory eller Bookbeat. Alla böckerna kan också köpas via Hoi förlag.