Sagts/skrivits om Tre liv

Några exempel från bloggar/Instagram:


Vilken fascinerande story! Detta är del två i serien Tresamheten /.../ jag fastnar i boken och storyn berör mig och jag har svårt att släppa den och när sista sidan är läst så stannar den kvar i mina tankar.

Veronicas_bok_bak_liv på InstagramIngela Wadbring har skrivit en lysande fortsättning på Och livet bara pågår. Det är många härliga känslor, omgivningens åsikter och igen oväntade vändningar. Det är en njutningsfull läsning med underbara karaktärer och sanna vänner ...

Carinas läsdagbok på InstagramÄven den här gången har Ingela skrivit en riktig bladvändare. Med fingertoppskänsla skildrar hon Iosifs och Marijas liv och det är omöjligt att inte engagera sig i allt de går igenom. Tre liv är en mycket välskriven och genomtänkt bok som det inte går att lägga ifrån sig.

   Tre liv är en inkännande relationsroman som passar alla som är intresserade av människors liv och som också tycker om att få egna tankar att bära med sig långt efter det att man läst den sista sidan. 

www.bokcirkel.seWadbring skriver på ett lättförståeligt sätt, vilket gör det lätt att komma in i berättelsen. Historien är verklighetstroget och är lätt att relaterar till, vilket gör att det känns som att man själv kan hamna i en liknande situation. Boken är en fortsättning på "Och livet bara pågår" men kan läsas fristående.
   "Tre liv" är en vacker och känslosam berättelse som kommer att beröra läsaren på djupet. Där slutet är så ofantligt vackert. Jag rekommenderar boken till alla som är intresserade av kärlekshistorier och familjedrama.

Librolicions på InstagramBibliotekstjänst, BTJ

BTJ är kanske den viktigaste recensionen av alla eftersom många bibliotek baserar sina inköp på vad BTJ tycker. Samma person som recenserade Och livet bara pågår, har recenserat Tre liv. Man får inte publicera hela recensionen, utan enbart ett utdrag:


Berättelsen är en lättläst men ovanlig relationsroman som nog kan väcka tankar hos den enskilde läsaren såväl som diskussionslust i lättsamma bokcirklar.

BTJ-häftet 4/2023, Lektör Gunilla BergdahlFlera bloggare har skrivit om boken. Några av dem som läst och tyckt finner du här:

Stinas boksida, 2023-02-18

Veronicas_bok_bak_liv, 2023-02-09

Basilikablogg, 2023-02-02

Bokcirkel, 2023-01-21

Librolicions, 2023-01-21

Carinas läsdagbok, 2023-01-16

Evelinas boktips, 2023-01-03M Magasin nr 4/2023

I ett stort uppslaget reportage i M Magasin

nr 4/2023 intervjuades jag om relationer,

sätt att leva, samhällsnormer och om hur det var när min man Sven ramlade ihop i en stroke och vilka tankar det väckte. För det var många tankar. Artikeln finns inte online, utan enbart i papperstidningen.


Allers nr 10/2023

Ett femsidigt reportage blev det hos Allers, i nr 10/2023,

som likt intervjun i M Magasin handlade om tresamheten,

relationer, sätt att leva, samhällets normer, egna

erfarenheter av att vårda med mera.

Här fanns också ett utdrag ur boken.

Artikeln går bara att läsa på papper, inte online.
Bonnier News Local

När min debutroman kom i januari 2022 skrevs en helsida i Sundsvalls Tidning. Samma journalist skrev om uppföljaren, och den artikeln är publicerad i flera av tidningarna i Bonnier News Local. Samtliga artiklar ligger bakom betalvägg, så det krävs inlogg.

Östersunds-Posten 2023-02-18

Tidningen Ångermanland, 2023-02-17

Sundsvalls Tidning, 2023-02-16ICA-kuriren, 2023-01-13

Under rubriken Konlikt mellan kärlek och lojalitet skrev Linda Skugge om Tre liv. Den taggades med texten "utanför topplistan". Artikeln finns inte online utan bara i papperstidningen.