Releasefest


På grund av pandemin blev releasefesten framflyttad från januari till mars 2022. Den gick av stapeln på Litteraturhuset i Göteborg och var fantastiskt rolig!


Kerstin Särneö, till vardags bokredaktör på M Magasin, höll i samtalet.

Foto: Erik Yngvesson

Kommande evenemang

Ibland står konsten i fokus när jag är ute och möter människor, men jag brukar också ta med mig böckerna för signering och försäljning. Kom gärna förbi och säg hej! Och/eller köp en bok :-)Konstrikets konstrunda, Alingsås, 30 september-1 oktober 2023

Jag öppnar min ateljé hemma i Alingsås för besökare, och såväl konst som bruksföremål och böcker finns till försäljning! Den 30 september är det vernissage för samlingsutställningen på Partille slott.


Genomförda evenemang

Westerbo butik, i Sollebrunn, 2-3 september 2023


Hos butiken på landet som har allt du inte kan hitta någon annanstans deltog jag med såväl konst som böcker under samma helg som Konst- Anten gick av stapeln. Även konstnären Irene Andersson artingrafsnas ställde ut tavlor, vackra och färgstarka!

Stampens kvarn, Alingsås, 5 augusti 2023


Från och med 1 juli och fram till sista helgen i augusti var det utställningar och kulturevenemang i Stampens kvarn i Alingsås. Den 5 augusti höll jag ett föredrag på temat Några tankar om att tänka utanför boxen. Mina romaner tog jag så klart med mig dit, och berättar en del om dem. Detsamma gällde min konst, som också sticker iväg utanför boxen ibland.Händer i huset, i Sundsvall, 13-14 maj 2023


Tillsammans med åtta andra konstnärer ställde jag ut hos Händer i huset i mitten av maj, och jag hade även med böcker till försäljning. Strålande solsken, mycket folk, musik och fest var det!Boksamtal torsdagen den 26 januari 2023!


Det blev som en andra releasefest av Tre liv, fast i Alingsås. Den gick av stapeln hos Bok & bord på Färgaregatan 20b.
Releasefest torsdagen 19 januari 2023!


Den 19 januari 2023 var det dags för releasefest för andra boken om Marija och iosif: Tre liv.


Festen gick av stapeln på Litteraturhuset i Göteborg och det var bokredaktör Kerstin Särneö som höll i samtalet, precis som ifråga om Och livet bara pågår.
Julmarknad på Stockholms stadsmuseum lördag den 3 december 2022


Där delade jag bord med Stina Sundling.


Torslanda bokmässa

lördag den 26 november 2022


Tillsammans med 80-talet andra författare var jag på Kulturhuset Vingen i Torslanda den 26 november. Där delade jag bokbord med Stephan Mangold.

samtal med niklas i monter
samtal med stina i monter
signering


Bok & bibliotek i Göteborg 22-25 september 2022


Torsdag 22 september

16.30-17.00: Samtal med Stina Sundling på temat: Från excel till dramatik.

17.00-17.30: Signering


Fredag 23 september

14.30-15.00: Signering

15.40-: Samtal med Nicklas Christoffer


Söndag 25 september

14.00-14.30: Signering

En film där Niklas Christoffer intervjuar mig om Och livet bara pågår finns här.


Stockholms bokhelg 20-22 maj 2022


Jag läste högt ur Och livet bara pågår från balkongen på Författarnas och översättarnas hus på Drottninggatan i Stockholm - där jag för övrigt också bodde.


Jag hade dessutom två samtal med Stina Sundling på temat Från Exel till dramatik: Två forskare som gett sig in på den skönlitterära banan reflekterar över att skriva akademiska texter i förhållande till prosa samt signerade böcker på Hoi publishing på Johannesgränd 1 i Gamla stan.

  iwbokbord
  iwförfhus
  iwförfhus2
  iwlsaning2

  Fotograf Birgitte Christiansen


  Författarsamtal


  Den 1 februari respektive den 22 februari 2022 hade jag mina livs första offentliga författarsamtal hos Bok & bord i Alingsås

  Releasefest


  På grund av pandemin blev releasefesten framflyttad från januari till mars 2022. Den gick av stapeln på Litteraturhuset i Göteborg och var fantastiskt rolig!


  Kerstin Särneö, till vardags bokredaktör på M Magasin, höll i samtalet.

  Fotograf Erik Yngvesson